DOBRODOŠLI NA

ETRI BAZARJU

Nakup z namenom

 

 

Nakup z namenom je poslovni model družbeno odgovornega, etičnega nakupovanja izdelkov in storitev, ki posameznikom in podjetjem omogoča varno in sledljivo investicijo ter zagotavlja pozitivne in merljive družbene učinke in spremembe.

 

Del kupnine vračamo v delovanje Etri skupnosti, ozaveščanje, ustvarjanje delovnih mest za ranljive skupine, inovativne poslovne modele, sodelovanje lokalnih skupnosti in procese po meri človeka. Vsak Nakup z namenom nosi zgodbo izdelka ali storitve ter ozavešča odgovorne potrošnike.

Dobro z dobrim deluje na področju prehrane v smeri vključujoče, brezodpadne družbe.

Poslovna darila z namenom

 

Poslovno darilo je izraz naklonjenosti poslovnemu partnerju in zelo veliko pove o darovalcu.  So tudi sestavni del poslovnega protokola in bontona. Predvsem  pa izražajo  vrednote, kulturo, vizijo in cilje podjetja. To je  posebna komunikacija  med poslovnimi partnerji, za utrjevanje, poglabljanje in tudi dopolnitev poslovnih odnosov.  Tako so dobrodošle dobre, še posebej pa nove kvalitetne ideje, ki s seboj nosijo tudi družbeno odgovornost, spoštujejo etri načela in že s nakupom preko Etri bazarja tudi jasen namen prispevati k graditvi vključujoče družbe.

 

Mimice

 

Mimica je varna igrača, primerna tudi za novorojenčke, saj ima vse potrebne kemijske in mehanske teste, Evropski certifikat EN-71, ki zagotavlja kakovost in varnost igrače. Posebnost Mimic je to, da imajo unikaten otroku prijazen kroj. Šivajo jih ljudje iz ranljivih skupin in so kot take edine, ki se ponašajo  z En-71 certifikatom, ki zagotavlja Evropsko kakovost in varnost.

MOIKA

 

V objemu gričev in gozdov Kozjanskega parka na lastnih kmetijskih površinah za vas gojimo zelišča ter ustvarjamo kozmetične izdelke, preproste za uporabo in ekskluzivne v svoji uporabnosti. Sprehodite se z nami po slovenskih pokrajinah ter spoznajte šest čudovitih negovalnih kolekcij družine MOIKA.   

 

LAURA.

 

Barve in niti, prepletene v zgodbe, včasih odrezave, včasih naivne, skoraj otroške, vsekakor pa brez strahu pred tem, da izstopajo. Obožujem hitra pisana kolesa in vsakodnevno risanje potopisa po ljubljanskih ulicah. Z vetrom v laseh lažje diha. Rada ima ljudi in njihove skrite kotičke. Občuduje otroško vedoželjnost, še posebej njihove Zakaj. Všeč ji je domišljija, vseh vrst in oblik. Svobodno se ji predaja. Vedno znova jo preseneča, kako iz miselnega najde pot v stvarni svet. Obožuje in ljubi življenje in vse njegove pike na i.

 

NiNi

 

Izdelki NiNi so ročno delo. Za izdelavo nakita uporabljam različne materiale. Lesene perlice obdelane s servietno tehniko, satenasti trakovi, perlice iz češkega stekla in Swarovski elementi. Vsak izdelek je unikat, nastal na podlagi lastnih idej.

 

 

KLOBUK Z NAMENOM

 

 

Klobuk z namenom je inovativni model zbiranja sredstev s prodajo klobukov iz stečajne mase Šeširja iz Škofje Loke za gradnjo mreže socialnih podjetij.

Storitve članov Etri skupnosti

Celovito oskrbovanje pisarn

Celovita oskrba delovnih mest s popisom potreb, zasnovo rešitev, pravočasnim in zanesljivim izvajanjem ter spremljanjem učinkovitosti.

 

Dobro z dobrim - Catering

Dobro z dobrim je blagovna znamka in podjetniška skupnost, ki prideluje, predeluje in trži v Sloveniji pridelano hrano. Ponujamo sveže pripravljeno hrano za interne dogodke podjetij, srečanja, pogostitve in konference. Prigrizke, pripravljene jedi in sokove pripravljamo v skladu z Etri načeli® in standardi s katerimi zagotavljamo sledljivost, trajnostno delovanje, integriteto in vključevanje ranljivih skupin.

Pralnica in kemična čistilnica Etri ekspres

Pranje in kemično čiščenje z okolju prijaznimi čistilnimi metodami in pralnimi sredstvi ter optimizacijo logističnih poti v Ljubljani in okolici. Storitev so nam zaupali številni gostinski obrati, zobozdravstvene ordinacije, proizvodna podjetja in zasebne stranke v Ljubljani in okolici. Naša prednost je lasten vozni park, ki omogoča dostavo in prevzem na različnih lokacijah po Ljubljani, na delovnem mestu in domu.

Za tehnično podporo se zahvaljujemu Jazonu d.o.o.