DOBRODOŠLI NA

ETRI BAZARJU

Nakup z namenom

 

 

Nakup z namenom je poslovni model družbeno odgovornega, etičnega nakupovanja izdelkov in storitev, ki posameznikom in podjetjem omogoča varno in sledljivo investicijo ter zagotavlja pozitivne in merljive družbene učinke in spremembe.

 

Del kupnine vračamo v delovanje Etri skupnosti, ozaveščanje, ustvarjanje delovnih mest za ranljive skupine, inovativne poslovne modele, sodelovanje lokalnih skupnosti in procese po meri človeka. Vsak Nakup z namenom nosi zgodbo izdelka ali storitve ter ozavešča odgovorne potrošnike.

Dobro z dobrim deluje na področju prehrane v smeri vključujoče, brezodpadne družbe.

Mimice

 

Mimica je varna igrača, primerna tudi za novorojenčke, saj ima vse potrebne kemijske in mehanske teste, Evropski certifikat EN-71, ki zagotavlja kakovost in varnost igrače. Posebnost Mimic je to, da imajo unikaten otroku prijazen kroj. Šivajo jih ljudje iz ranljivih skupin in so kot take edine, ki se ponašajo  z En-71 certifikatom, ki zagotavlja Evropsko kakovost in varnost.

MOIKA

 

V objemu gričev in gozdov Kozjanskega parka na lastnih kmetijskih površinah za vas gojimo zelišča ter ustvarjamo kozmetične izdelke, preproste za uporabo in ekskluzivne v svoji uporabnosti. Sprehodite se z nami po slovenskih pokrajinah ter spoznajte šest čudovitih negovalnih kolekcij družine MOIKA.   

 

 

KLOBUK Z NAMENOM

 

 

Klobuk z namenom je inovativni model zbiranja sredstev s prodajo klobukov iz stečajne mase Šeširja iz Škofje Loke za gradnjo mreže socialnih podjetij.

Storitve članov Etri skupnosti

Celovito oskrbovanje pisarn

Celovita oskrba delovnih mest s popisom potreb, zasnovo rešitev, pravočasnim in zanesljivim izvajanjem ter spremljanjem učinkovitosti.

 

Dobro z dobrim - Catering

Dobro z dobrim je blagovna znamka in podjetniška skupnost, ki prideluje, predeluje in trži v Sloveniji pridelano hrano. Ponujamo sveže pripravljeno hrano za interne dogodke podjetij, srečanja, pogostitve in konference. Prigrizke, pripravljene jedi in sokove pripravljamo v skladu z Etri načeli® in standardi s katerimi zagotavljamo sledljivost, trajnostno delovanje, integriteto in vključevanje ranljivih skupin.

Pralnica in kemična čistilnica Etri ekspres

Pranje in kemično čiščenje z okolju prijaznimi čistilnimi metodami in pralnimi sredstvi ter optimizacijo logističnih poti v Ljubljani in okolici. Storitev so nam zaupali številni gostinski obrati, zobozdravstvene ordinacije, proizvodna podjetja in zasebne stranke v Ljubljani in okolici. Naša prednost je lasten vozni park, ki omogoča dostavo in prevzem na različnih lokacijah po Ljubljani, na delovnem mestu in domu.

Za tehnično podporo se zahvaljujemu Jazonu d.o.o.