Kemično čiščenje in pranje je nova dejavnost podjetja Jazon d.o.o.

V podjetju Jazon d.o.o. smo v začetku letošnjega poletja izkoristili priložnost za širitev spektra naših dejavnosti, s katerimi lahko zagotavljamo delo za naše zaposlene. Delovne procese v kemični čistilnici in pralnici je namreč mogoče prilagoditi tako, da jih opravljajo tudi tisti, ki zaradi svojih omejitev potrebujejo določene prilagoditve.

Pri naši določitvi smo se zavedali, da je ta dejavnost specifična in v določeni meri zahteva tudi strokovno znanje zato smo delovno mesto v podjetju Jazon d.o.o. ponudili tudi dolgoletni zaposleni v nekdanji prvi jugoslovanski pralnici Chemoexpress, prav tako pa smo zaposlili še dve, ki sta delo opravljali občasno. S tem smo zagotovili kakovost izvajanja storitev in nemotene delovne procese pri obstoječih strankah.

Našim uslugam na področju čiščenja zaupajo številni gostinski obrati, zobozdravstvene ordinacije, proizvodna podjetja in številne zasebne stranke v Ljubljani in okolici, seveda pa si želimo tudi novih sodelovanj! Naša prednost je lasten vozni park, ki nam omogoča dostavo in prevzem na različnih lokacijah po Ljubljani, na delovnem mestu in domu.

 

20160920-img_3984

Etri ekspres, kemična čistilnica in pralnica

Delo temelji na načelih, katerim sledimo v Etri skupnosti: stremimo k zagotavljanju delovnih mest za osebe iz ranljivih skupin in tako omogočamo vključujočo družbo, poslužujemo se okolju prijaznih čistilnih metod in pralnih sredstev ter optimiziramo naše poti po Ljubljani. Prostori in pripadajoči profesionalni stroji za pranje in naprava za kemično čiščenje se nahajajo na Litostrojski c. 42c.

V prvih dobrih treh mesecih delovanja smo delovne procese uspešno prilagodili za 5 naših sodelavcev z omejitvami oziroma tistim, ki prihajajo k nam na zaposlitveno rehabilitacijo. Pri tem imajo pomembno vlogo mentoric prevzete zaposlene, ki hkrati skrbijo za kakovost izvedenih storitev.

 

20160920-img_3943

Prostori Etri šivalnice

Strankam nudimo tudi manjša šiviljska popravila, v prostor čistilnice in pralnice pa smo preselili tudi Etri šivalnico. Uspešno smo izpeljali sodelovanje s podjetjem Balgarden d.o.o. pri izdelavi njihovega produkta vrtnarskega seta Urban Planty – zašili smo Urban baggies (vrečke). Trenutno šivamo vrečke za naravne kozmetične izdelke 4kidsandus podjetja Rainer kozmetika d.o.o.

 

Cenik kemičnega čiščenja in pranja

Cenik šivanja