Čokolada Slovenija

24.90 

Čokolada Slovenija na izviren in kreativen način povezuje značilne sestavine, začimbe in kulinarične dodatke, ki so značilni za različne regije in področja Slovenije.

Opis

Vsak pravi sladkosned ve,

da nič ne paše bolj od koščka žlahtne čokolade. Omamne dišave in žlahten okus so več kot očitni razlogi za priljubljenost te dobrote po svetu in pri nas.

Ni treba biti poznavalec, da uživaš v pestrem naboru okusov, ki jih ponuja naša dežela. In sploh ni treba iti daleč, da izkusiš nekaj povsem drugačnega, novega in nadvse okusnega!

“Različnost ter znanje in ustvarjalnost, so botrovale Čokoladni Sloveniji. Različnost okusov ustvarjajo premišljeno izbrana živila, zelišča in začimbe, ki so značilna za posamezne regije. Snovalci izdelka so jih strnili v najbolj značilne, čeprav na kulinaričnem in gastronomskem področju razlikujemo v Sloveniji kar 24 regij. Slovenija je geografsko med manjšimi državami sveta. Vendar velikosti ne merimo po kvadratnih kilometrih ampak po pestri paleti kulturnih različnosti. Prav to sporoča tudi Čokoladna Slovenija, zato združite spoznavanje te zelene dežele z različnimi sladkimi spoznanji na stičišču Alp, Mediterana, Panonske nižine in Balkana.” dr. Janez Bogataj