Piškotki, ki se namestijo na vaš računalnik ob obisku spletnega mesta www.etri.si

__utma – piškotek se uporablja za razlikovanje uporabnikov in sej.Piškotek je ustvarjen, ko ni obstoječih __ utma piškotkov. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.

__utmb – piškotek je uporabljen za določitev nove seje / obiska. Piškotek je ustvarjen, ko ni obstoječih __ utmb piškotkov. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics..

__utmc – piškotek je uporabljen za interoperabilnost z urchin.js. Zgodovinsko gledano, je to piškotek, ki delujejo v povezavi z __ utmc piškotkom, da ugotovi, ali je uporabnik v novi seji / obisku.

__utmt – To je piškotek, ki deluje v povezavi z __ utmt piškotkom, da ugotovi, ali je uporabnik v novi seji / obisku.

__utmz – Piškotek shrani vir prometa ali oglaševalsko akcijo, ki pojasnjuje, kako je uporanik prišel do strani.Piškotek je ustvarjen, ko se knjižnice javascript izvajajo in se posodobi vsakič,ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmv – Piškotek se uporablja za shranjevanje variabilnih podatkov obiskovalcev strani. Piškotek je posodobljen vsakič ko so podatki poslani na Google Analytics.

_ga – Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki in sejami. Piškotek se posodobi vsakič, ko se podatki pošljejo Google Analytics. Piškotek se izbriše 2 leti po namestitvi.

_gid – Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki. Izbriše se po 1 dnevu.

_hjAbsoluteSessionInProgress – Ta piškotek uporablja skript HotJar za zaznavanje prve seje ogleda strani uporabnika. To je zastavica True/False, ki jo nastavi piškotek.

_hjIncludedInPageviewSample – Ta piškotek je nastavljen tako, da skriptu Hotjar sporoča, ali je ta obiskovalec vključen v vzorčenje podatkov, opredeljeno z omejitvijo ogledov strani vašega spletnega mesta.

_hjSessionUser_userID –  Piškotek Hotjar, ki se nastavi, ko uporabnik prvič pristane na strani s skriptom Hotjar. Uporablja se za ohranitev uporabniškega ID-ja Hotjar, edinstvenega za to spletno mesto v brskalniku. To zagotavlja, da bo vedenje pri naslednjih obiskih istega mesta pripisano istemu ID-ju uporabnika.

_hjSessionUser_siteID – Piškotek, ki hrani podatke o trenutni seji. Posledica tega je, da bodo naslednje zahteve v oknu seje pripisane isti seji Hotjar.

Cookie_notice_accepted – Piškotek, se uporabi za sporočanje ali je uporabnk potrdil uporabo piškotkov

WordPress_test_cookie – Piškotek, ki za čas obiska spletne strani prikazuje dolžino obiska, v katerem lahko storitev shrani in/ali prebere določene podatke iz vašega računalnika z uporabo piškotka, slikovne pike, API-ja, sledenja brez piškotkov ali drugih virov.

Wp_lang – Piškotek, se uporabi ob zahtevi uporabnika za izbiro jezika preko prevajalskega mehanizma, ki je vgrajen v brskalnik. Tekstovna vsebina se ob zahtevi samodejno prevede v željen jezik.

Kako preverimo in upravljamo s piškotki v brskalniku?

Mozilla Firefox

Google Chrome

Microsoft Edge

Apple Safari