Dobro z dobrim na sejmu AGRA

 

Ljubljana, 28.8.2017 – Etri skupnost, skupnost socialnih podjetij se tradicionalno udeležuje kmetijsko-živilskega sejma AGRA v Gornji Radgoni. Letošnji jubilejni, 55. sejem, pod sloganom »Tradicionalno svež!«, poteka od sobote, 26. do četrtka, 31. avgusta 2017. Na sejmu se predstavljamo z blagovno znamko in skupnostjo Dobro z dobrim, ki deluje  na področju zdrave prehrane in gradnje zdrave, brezodpadne družbe.

 

 

DOBRA HRANA ZA ZDRAVO IN VKLJUČUJOČO SLOVENIJO

Na sejmu predstavljamo naš pristop pridelave, predelave in trženja v Sloveniji pridelane hrane.  Blagovna znamka Dobro z dobrim sledi Etri načelom® ter standardom in soustvarja zgodbe vključevanja težje zaposljivih posameznikov ter gradi vključujočo družbo in trajnostno prihodnost Slovenije.

Dobro z dobrim je blagovna znamka in skupnost, ki prideluje, predeluje in trži v Sloveniji pridelano hrano. Sejemo, orjemo, kmetujemo na inovativne načine, skladiščimo, krajšamo logistične poti in nabavne verige, sestavljamo recepte, kuhamo, zmanjšujemo odpadke in vsakodnevno ponujamo svežo in zdravo hrano.

 

Vabimo vas, da obiščete spletno tržnico Etri Bazar, ki jo odpiramo, kjer si lahko ogledate konopljine izdelke Dobro z dobrim in moške klobuke in čepice iz Šeširja iz naše POP UP trgovine in akcije Klobuk z namenom.