Dogodek z namenom ali e-oskrbovalec se predstavi

Dogodek z namenom ali e-oskrbovalec se predstavi

Na ponedeljkovem Reinovatorju, ki ga je že tretjič zapored organiziral Zavod Viva, tokrat v prostorih Centra alternativne in avtonomne produkcije Maribor, so se poleg naše ekipe predstavile še 3 iniciative: Zavod Metina lista, PUNK – laboratorij za kreativne industrije in Danes je nov dan.

Reinovator2Naš doprinos k dogodku je bila predstavitev projekta e-oskrbovalec, spletnega orodja, ki na transparenten in odgovoren način na enem mestu usmerja delovne procese oskrbe vse do končnega uporabnika. Orodje človeka ne zamenjuje z zapletenimi algoritmi, ampak predlaga, ponuja in preprečuje napačno odločitev, krajša čas ter prispeva k zmanjševanju stresa na delovnem mestu. Povedano preprosteje, namenjen je vsem, ki želijo na račun poenostavitve delovnih procesov zmanjšati stroške in ki jim je transparentna oskrba bistven dejavnik pri razvijanju zelenih delovnih mest.

logo_zelenKer pa je bil večer obarvan v barvah informacijske tehnologije, smo s sabo prinesli še nekaj dosti bolj otipljivega: na prvi pogled izgleda kot navadna lesena igrača, ko pa jo pogledate od bližje, vam takoj postane jasno, da na česa podobnega še niste naleteli.

račkeVse pohvale gredo organizatorju, vse nadaljnje novice o sklenjenih partnerstvih pa boste lahko spremljali na tem naslovu.

Več fotografij iz dogodka.