Pozdravimo se – ali letošnji festival Ane Desetnice z magičnimi pokrivali

Pozdravimo se – ali letošnji festival Ane Desetnice z magičnimi pokrivali

Da gledališče Ane Monro ni običajno gledališče, je splošno znano vsaj zadnjih 16 let obstoja festivala Ane Desetnice. Njegova naklonjenost socialnemu podjetništvu je bila tudi tokrat razlog za združitev moči z našo nadebudno ekipo, ki je obiskovalcem predstav v prestolnici približala prednosti nakupa z namenom v okviru socialnega podjetništva. Skupno 40.000 obiskovalcev v skupnih osmih mestih po vsej Sloveniji pa je lahko od blizu doživelo magičnost uličnih predstav, ki so tokrat potekale pod sloganom »Pozdravimo se«.

Ana Desetnica1

Naša obvezna oprema so bila pokrivala, manjkal pa niso predpasnik, kolesa, cize in seveda izdelki, ki so jih prav za ta namen izdelali naši podporniki. Vse skupaj smo zapakirali z nasmeškom do ušes, zato smo bili  od gledalcev prestav in mimoidočih deležni velikega zanimanja in prijetnih pozdravov, da o predstavah uličnih umetnikov niti ne izgubljamo besed. Kreativnost na prav vsakem koraku!

Ana Desetnica 9

Ana Desetnica8

Ana Desetnica10

9220354436_ba2ba9e3f9

Ana Desetnica 11

Več fotografij najdete tukaj.

Na koncu pa se še enkrat zahvalimo naslednjim podpornikom: Turizmu Ljubljana za posojo rožnatih ciz, Pošti Slovenija za posojo urnih koles, Bicu Naklo za slastne piškote, Luštu za sočne paradižnike, Ocean Orchids za barvite orhideje in Old map zemljevidom za lične platnene zemljevide.

Se vidimo prihodnje leto!

Ana Desetnica final