Vabljeni na strokovni posvet in sejem GREEN 2015

Vabljeni na strokovni posvet in sejem GREEN 2015

Razvojna zadruga Etri v sodelovanju s Pomurskim sejmom organizira v okviru GREEN – mednarodnega sejma trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga v Gornji Radgoni strokovni posvet z naslovom:

Karierna rehabilitacija, vključujoča družba v smeri krožnega gospodarstva in zelenih delovnih mest – izziv vsakega podjetja prihodnosti,

ki bo v četrtek, 26. marca 2015, med 15.30 in 16.30, v dvorani 2 Pomurskega sejma.

Na posvetu bomo spregovorili o trajnostni strategiji, krožnemu gospodarstvu kot celoti, vključujoči družbi in družbenih učinkih. Kako se tega lotiti v svojem podjetju, bomo predstavili na konkretnih primerih slovenske dobre prakse.

Sodelujoči na posvetu:

Štefan Bertoncelj, svetovalec uprave Domel holding d. d.,
Lenka Puh, predsednica Razvojne zadruge Etri z.o.o., so.p.,
Uroš Vajgl, namestnik Generalne direktorice za okolje, Ministrstvo za okolje in prostor,
Barbara Šubic, vodja razvoja in tehnologije M Sora d. d.

Vabimo vas, da se nam na posvetu pridružite. Udeležba na posvetu je brezplačna, vsi udeleženci posveta prejmejo brezplačno vstopnico za sejem GREEN.

Vaše prijave zbiramo na tej povezavi do 24. marca 2015. Število brezplačnih vstopnic je omejeno.

Vabimo vas tudi, da nas v okviru sejma GREEN obiščete na razstavnem prostoru Zelenega krožnega gospodarstva, kjer se predstavlja Etri skupnost s svojimi partnerji in se hkrati okrepčate na naši mobilni Etri točki pred vhodom v halo B.
Vjudno vabljeni!
Razvojna zadruga Etri

Sodelujoči:
Etri skupnost, Zavod Mimi in JoJo, Ponika, Kefirko, Fit mit Hund, Knof, KMK Box, Zen Egg, M TOM, M Sora, Printbox, Lumu.