14 Jun Ni ga čez domač zdrav zajtrk
Dejavnost, ki nas spremlja že od prvih korakov civilizacij, zadnje čase spet vse bolj pridobiva na svoji pomemenosti. Ekipa razvojne zadruge eTRI že vso pomlad pridno dela na kmetiji Avšič v Savljah, ki na približno 10 hektarih površine prideluje zelenjavo na naravi prijazen način. Pridelki, ki so iz dneva v dan večji, bodo že v kratkem na inovativen način prispeli na krožnike ljudi iz neposredne okolice.
Star rek Hipokrata pravi, da naj bo hrana naše zdravilo. Mi dodajamo še »lokalno pridelana«. Z njenim rednih uživanjem bomo pripomogli k našemu boljšemu počutju, tudi na delovnem mestu, ker bomo lažje kos izzivom delovnika, domov pa bomo odhajali bolj zadovoljni. Predvsem pa je dobro, da ne bomo izpuščali zajtrka. Naj bo to vaše vodilo že z jutrišnjim dnem ali najkasneje z naslednjim delovnim tednom.:)