Revščino je mogoče odpraviti

Revščino je mogoče odpraviti

Kdo je odgovoren za odpravo revščine pri nas in v svetu? Država ali vsak posameznik? Vsekakor je prekladanje odgovornosti na pleča države bolj galantna pot, ki od nas ne zahteva posebnega truda in angažiranost. Seveda pa vemo, da so državni aparati precej togi, neučinkoviti in predvsem nečloveški. To je tudi razlog za delovanje številnih dobrodelnih nevladnih organizacij, ki sledijo vsakemu paketu hrane, se osebno srečujejo s pomoči potrebnimi ter jim znajo prisluhniti.

Prepričani smo, da Anina zvezdica, Zveza prijateljev mladine in Beli obroč premorejo vse te lastnosti, zato smo jih priključili dobrodelni pobudi, ki jo invalidsko podjetje Jazon in podjetje Bisnode pripravljata skupaj, o čemer smo nekaj že pisali.

Podjetja lahko izbirajo med 6 različnimi zbiralniki: za hrano, igrače (in šolske potrebščine), obleke, časopisni in pisarniški papir, za revije in reklame ali skupni zbiralnik za hrano, igrače in obleke, ki smo jo poimenovali 3D. Če vam je poleg ideje všeč tudi izgled zbiralnikov, pokličite na 01/28 09 900.

vzorec

skupaj_hrana_igrace_oblacila

PAPIR_REVIJE REKLAME_3D