VABILO

VABILO

ETRI SKUPNOST BO POVEZOVALNA NA SEJMU AGRA 2021

Tudi letos se bomo udeležili letošnjega kmetijsko – živilskega sejma AGRA v Gornji Radgoni, ki bo potekal od 21. do 26. avgusta 2021.

 V Povezovalnici na Lisičji poti pod senčniki (ali dežniki) trajnostnih ciljev OZN bomo predstavili aktivnosti in rezultate projekta Skupaj smo močnejši – Povezovanje kmetij in socialnih zavodov – Fižolčkova pot.

Naš cilj je izvajanje povezovalnih aktivnosti za doseganje trajnostnih ciljev in iskanje novih poslovnih priložnosti v duhu družbene odgovornosti.

V pokušino vam bomo ponudili jedi, katere so nastale kot rezultat omenjenega projekta. Predstavili bomo tudi poslovno sodelovalni model med socialnim podjetjem, kmetijo ter javnim zavodom, ki je rezultat projekta Fižolčkova pot.

Da bi se vam lahko posvetili v največji možni meri je nadvse zaželeno, da svoj obisk najavite na projektnapisarna@etri.si

Prisrčno vabljeni!!!

Povezovalne promocijske aktivnosti se navezujejo na projekt: Družbeno odgovorno podeželje v Savinjski dolini – Fižolčkova pot, financiran s strani Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP)